Raclette a petang – francúzske tradície

Raclette a petang – francúzske tradície

Čo by ste zaradili medzi francúzske tradície?

Vášeň pre kulinárstvo? Módu? Cyklistickú Tour de France? Určite áno. Sylvia Hoffmannová nahrávala na stretnutí, kde sa spojili iné dve zvyklosti. I keď, ako zistila, je otázne, či sú čisto francúzske. Napríklad – je raclette francúzske jedlo?

Raclette a petang Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


foto: archív Alliance Francaise Banská Bystrica

Snímka 1 – Raclette – rozpustený syr. Aby sa nepoškodil povrch lopatky, syr treba zotrieť drevenou vareškou.

Snímka 2 – Dobrú chuť.... Raclette: špeciálny rozpustený syr na zemiakoch s prílohami.

Snímky 3-5 – Z petangového turnaja, ktorý pripravil petangový klub Guľomet Banská Bystrica v spoluprácu s Alliance Francaise.

Galéria

Snímka 1.jpeg Snímka 2.jpeg Snímka 3.jpg Snímka 4.jpg Snímka 5.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame