O mede

O mede

 Počas tohto týždňa sa venujeme včelám a tomu, čo produkujú. Dnes bude reč o prírodnom liečive, ktoré zabraňuje nedostatku krvného farbiva, očisťuje organizmus a obsahuje mnoho antioxidantov. Reč bude o mede. Ak je kryštalický, vieme, že je kvalitný. Viac sa dozvieme od docenta Roberta Chleba z Katedry hydinárstva a malých hospodárskych zvierat Slovenskej poľnohodpodárskej univerzity v Nitre. Rozprával sa a ním Mário Špilberger.

O mede Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Chválili by sme pracovitosť včiel, keby med nebol sladký?, zamýšľal sa spisovateľ Valeriu Butulescu. Môžeme nad tým pouvažovať aj my. A čo napríklad propolis? Nielen o jeho chuti sa porozprávame zajtra.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame