Cesta chleba 4: vyťahujeme z pece a radíme, ako uchovávať

Cesta chleba 4:  vyťahujeme z pece a radíme, ako uchovávať

Predpokladám, že na raňajky ste mali chlieb. A ak aj nie na raňajky, že doň zahryznete na večeru.

Prípadne si ho dáte na obed k polievke alebo šalátu. Chlieb je naozaj našou každodennou potravinou. Tento týždeň hovoríme o tom, ako sa pečie. Keďže je pred nami posledná časť cyklu, blížime sa aj k záverečným procedúram: včera sme bochníky opustili v momente, keď sa v peci dopekali. Celkový čas pečenia je 45 minút, o celý proces sa starajú pekári Ema Uličná a Andrej Račko. Spolu s majiteľkou Vierou Droppovou bola na nočnej zmene aj Sylvia Hoffmannová:

221401030950-hoff-v-pekarni-lipt-ondrej-4-PREDPO Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sylvia Hoffmannová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame